Bel Ons

+32 14 27 03 90

Email Ons

Opleidingen

Opleidingen

Adinex is gevestigd in de gerestaureerde gebouwen van de brouwerij St Bavo te Noorderwijk (Herentals) en beschikt daardoor over ruime faciliteiten voor het ontvangen van groepen tot 50 personen voor het verstrekken van opleiding op het gebied van de industriele veiligheid, meer in het bijzonder de explosieveiligheid. Voor het illustreren van de in de lessen aan bod komende problematieken werden experimenten ontworpen waarmee de diverse aspecten van gas- zowel als stofexplosies kunnen worden geillustreerd. Tevens beschikt men over een uitgebreide didactische uitrusting (video’s, uitrusting voor beveiliging tegen explosies…).

Opleidingen kunnen verstrekt worden onder diverse vormen zoals studiedagen, workshops, trainingen. De mogelijkheid bestaat eveneens om opleidingen te verzorgen ter plaatse in het bedrijf.

Een greep uit de onderwerpen van recente opleidingsactiviteiten:

  • Studiedag: De Atex richtlijn in het kader van de explosieveligheid
  • Exelect demonstratie: Tijdens de Experimentele Explosie Lezing worden verschillende explosiefenomen op een interactieve manier gedemonstreerd
  • Studieavond: Explosieveilig werken bij de schrootverwerking
  • Workshop: Basiskennis explosies voor installateurs van explosiebeveiligingsapparatuur
  • Studiedag: Basiskennis explosies voor externe preventieadviseurs

Adinex biedt momenteel enkel in-company trainingen aan. Indien u individueel wenst deel te nemen aan een opleiding, kan u bij IAB-ingenieurs in Appingedam, Nederland, terecht, zie hieronder:

Top